L'activitat continua a les escoles: #JEdesdecasa

Ja fa més d'una setmana que les nostres escoles han hagut de canviar aules per habitacions de casa, però l’activitat continua: treballant, aprenent, corregint, acompanyant a tots els nens i nenes, nois i noies.

Gràcies a les plataformes digitals podem seguir connectats, des dels més petits fins els més grans, duent a terme les activitats que corresponen a cada edat, a cada matèria, resolent dubtes telemàticament, posant-nos tots a disposició dels alumnes i de les famílies.

Els i les mestres i professorat segueixen treballant per a facilitar al màxim l’acompanyament i la continuïtat de l'aprenentatge de l’alumnat. El repte no és gens fàcil però el compromís és clar: “Seguim compromesos, com a escoles de la Companyia de Jesús, a dur a terme la nostra missió: acompanyar als infants, nois i noies i joves en el seu creixement personal i d'aprenentatge, per a construir un món millor”.

Les circumstàncies actuals fan que la proposta educativa telemàtica agafi més importància que mai. Tanmateix, ens recorden des de Jesuïtes Educació, “hem de ser capaços de regular les propostes d'activitats d'aprenentatge i el seu seguiment, hem d'anar aconseguint un ritme assumible, sostenible i organitzat i ho farem, amb les aportacions de tots i totes”.

Moltes famílies ja estan compartint la seva experiència a través del hashtag #JEdesdecasa

Lògicament, també s’han hagut d'anul·lar les jornades de portes obertes que s’havien preparat per a totes les famílies interessades a conèixer els projectes educatius de les nostres escoles. Per això Jesuïtes Educació ofereix l’oportunitat de conèixer virtualment les escoles, amb entrevistes i visites online.

Durant aquests dies, les escoles mantenen els canals ordinaris de comunicació directa a través del tutor o tutora, els directors/es de les etapes, els serveis de gerència, administració i secretaria, i també, per suposat, els directors/es generals de les escoles.

Més informació a: www.fje.edu