El Col·legi Claver de Raimat celebra el seu 50 aniversari

Més de tres-centes persones entre educadors actuals i jubilats, alumnes i exalumnes i famílies es van aplegar diumenge al Col·legi Claver, a Raimat (Lleida) per celebrar els cinquanta anys de l'escola amb una Eucaristia, donant així el tret de sortida als diferents actes que es realitzaran durant aquest curs.

Va ser una celebració molt emotiva, escoltant tot allò que el Claver significa per a les persones que n'han format part i recordant la història de l'escola.

A l'homilia, l'Alexis Bueno, superior dels jesuïtes a Lleida, recordava els inicis de l'escola quan el P. Joan Ribalta SJ va rebre l'encàrrec de convertir el que llavors era casa de formació de jesuïtes en una escola. 

L'Eucaristia va tenir lloc al pati, enmig de la naturalesa que fa única la nostra escola, contemplant l'Aula Natura Pare Ignasi Salat i amb la música els Esclat de Songs. 

Aquest aniversari s’ha allargat en el temps per la pandèmia i les restriccions. Ara, des de Jesuïtes Lleida, es recuperen les celebracions. Entre altres actes, hi ha prevista una cantada a l’auditori, una caminada de Verdú a Raimat, la Festa Claver 50 aniversari i la publicació d’un llibre que recollirà els cinquanta anys d’història de l’escola. 

Més informació i imatges al web de l'escola.