Catalunya acollirà el X Congrés Mundial d'Antics Alumnes Jesuïtes

El X Congrés Mundial d’Antics Alumnes Jesuïtes, que es durà a terme entre el 13 i el 17 de juliol de 2022 a l’escola Jesuïtes Sarrià – Sant Ignasi, reunirà els antics alumnes de la comunitat Jesuïta així com professors, membres i amics de la comunitat ignasiana i totes les persones d’arreu del món que hagin rebut una educació i els valors propis de la Companyia de Jesús. 

Les inscripcions per a participar en aquest esdeveniment ja s'han obert. 

El Congrés, que forma part dels actes de commemoració del cinquè centenari de la conversió de Sant Ignasi (Any Ignasià), comptarà amb la presència del Pare Arturo Sosa, General de la Companyia de Jesús.

Els valors ens uneixen, el futur ens mou

Sota el lema “Els valors ens uneixen, el futur ens mou”, la trobada té l’objectiu de realitzar un profund debat entorn els reptes als quals s'enfronta el món -la bretxa entre rics i pobres, la igualtat de la dona, la identitat, el conflicte entre religions, els canvis demogràfics, migracions, la degeneració del medi ambient, la revolució tecnològica, la digitalització i la crisi democràtica-, i les eines que té la xarxa amb la finalitat d’articular una resposta ignasiana.

Aquest Congrés representarà també una experiència transformadora per a tots els participants: es realitzaran diferents activitats introspectives com el Camí Ignasià, exercicis espirituals i una gran trobada a la Cova de Manresa. 

Es faran també activitats de caire marcadament social, com ara visites a les entitats socials de la Companyia de Jesús a Catalunya.

Per a més informació i inscripcions cliqueu aquí.