#Seguim: la resposta conjunta de la Companyia a la crisi del covid-19

La Companyia de Jesús a Espanya ha posat en marxa la campanya #Seguim per donar una resposta integral a les persones i col·lectius vulnerables que més sofreixen les conseqüències de la crisi covid-19. Si el passat 31 de juliol la iniciativa llançava la seva pàgina web, aquest mes de setembre veu la llum en centres educatius, universitats, obres socials, comunitats i altres espais, com a expressió i testimoni viu del compromís dels jesuïtes amb un retorn a l’activitat que no deixa a ningú enrere, que no vol deixar a ningú oblidat.

#Seguim té per objectiu donar suport als projectes que ja s’han posat en marxa per a atendre a la població més vulnerable en tres línies d’acció: ajuda d’emergència (alimentació, salut, habitatge); acompanyament educatiu, psicosocial i d’inserció laboral; i de cooperació internacional en aquells llocs del món amb menys recursos. El Provincial dels Jesuïtes a Espanya destaca que “volem sensibilitzar i visibilitzar aquestes situacions tan doloroses i gràcies a les vostres aportacions, obtenir ajudes i recursos que facin possible continuar amb aquesta ajuda a les persones més vulnerables”. 

Aquesta iniciativa és un esforç solidari de totes les obres, institucions, comunitats i grups vinculats als jesuïtes per oferir una resposta integral a les necessitats de les persones més vulnerables afectades per la crisi. “Convençuts que la suma d’esforços en conjunt és la millor estratègia davant la pandèmia i les seves conseqüències, fem una crida als nostres amics i amigues, bases socials, col·laboradors i col·laboradores per donar suport a aquesta iniciativa que manifesta el nostre compromís per la justícia des de la nostra fe compartida”. 

Al web seguimos.jesuitas.es es pot trobar tota la informació sobre la campanya, així com els canals de donació i finançament. Per a més informació o qualsevol altra consulta podeu escriure al correu electrònic seguimos@jesuitas.es 

[video:https://youtu.be/qRhjfeD_TqE width:550 autoplay:0]