L'Esplai Sant Ignasi de Lleida celebra el seu 40è aniversari

L'Esplai Sant Ignasi de Lleida celebra, durant aquest curs, el seu 40è aniversari. I ho està fent d'una forma molt especial, amb quatre grans esdeveniments que simbolitzen les quatre dècades de funcionament: primer va ser una xocolatada amb els infants, joves i famílies de l'esplai, i aquest cap de setmana ha tingut lloc el segon moment de celebració: una festa amb les companyes i els companys dels diversos esplais de Lleida. El mes de maig es farà una gran festa amb una trobada de dos dies i finalment, el mes de juny, tindran el seu moment els qui són i han estat monitors i monitores de l'esplai, per compartir junts una trobada fent un cim. 

Aquest dissabte més de 350 infants i joves i 70 monitores i monitors han participat a la celebració compartida amb els esplais de Lleida. La jornada va comptar amb diversos jocs i activitats i no va faltar el pastís d'aniversari i el fi de festa amb múscia i animació.

L’Esplai Sant Ignasi, des de fa 40 anys, és un servei d'educació en el lleure de la Parròquia de Sant Ignasi de Loiola, de Lleida. Porta a terme les seves activitats gràcies a la tasca educativa i voluntària d’un equip de monitores i monitors que destinen el seu temps, les seves ganes i intervenen educativament per ajudar a viure una experiència de temps lliure amb sentit als infants i joves que els envolten. 

Durant el curs proposa diferents activitats com les tardes d'esplai, els casals de Nadal o les colònies i campaments d'estiu. 

El centre forma part de la xarxa JELL, que aplega els centres d'esplai vinculats a la Companyia de Jesús a Catalunya.