Èxit de #larutinadelesllenties

El 8è Sopar de Llenties Solidàries s’ha convertit ja en rutina per als 369 comensals que el passat 5 de març van tornar a participar en aquesta Festa de la Solidaritat  a benefici del Centre Sant Jaume de Badalona i que va tenir lloc a l'escola Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi de Barcelona.

Un any més i gràcies a l’esforç d'aquesta escola, l’AMPA, l’Associació d’Antics Alumnes, l’empresa ROCA i una cinquantena de voluntàries i voluntaris, l’entitat ha pogut recaptar més de 13.000 euros que destinarà als diferents projectes que porta a terme a Badalona.

Aquest any, el Sopar ha girat al voltant de #rutines, una campanya recentment impulsada pel Centre Sant Jaume per explicar el seu projecte de Centre Obert.

De la decoració, se’n van encarregar els cursos de 1r i 2n de PIN de l'escola, que van omplir els passadissos amb els dibuixos de les seves #rutines preferides.

El moment més emotiu del vespre el va protagonitzar Baltasar Moreno ‘Barti’ i la seva família, molt vinculada des de fa anys al Centre Sant Jaume. Nascut al barri de Sant Roc, 'Barti' va explicar als convidats i convidades com li va canviar la vida el seu pas per l’entitat; un testimoni que també es pot visualitzar en aquest vídeo de la campanya.

[video:https://youtu.be/nAQWpVlUd3A autoplay:0]

La vuitena edició del Sopar de Llenties Solidàries ha comptat, entre d'altres, amb la presència del director de Jesuïtes Educació, Enric Masllorens; el director de l'escola Jesuïtes Sarrià – Sant Ignasi, Josep Maria Ramon; el president de l'AMPA, Josep Guàrdia; el delegat de la Companyia de Jesús a Catalunya, el jesuïta Llorenç Puig; la coordinadora del sector social a Catalunya, Maria del Carmen de la Fuente; el coordinador de l'Àrea de Menors del sector, el jesuïta Higinio Pi; el director de La Fundació La Vinya, Xavi Loza; així com el president del patronat, Jaume Boadas i la resta de membres.

El primer sopar de Llenties solidàries es remunta a l’any 2013 i va néixer com una iniciativa de la comunitat educativa a favor de la principal obra social de l'escola, el Centre Sant Jaume; una entitat sense ànim de lucre que des de 1997 treballa per a l’educació integral d’infants, joves i famílies de Badalona en risc d’exclusió social o en situación d’alta vulnerabilitat.