Inici de curs a la Missió Jesuïta de Lleida

El dissabte 25 de setembre la Missió Jesuïta a Lleida va iniciar el curs 21-22 amb trobada, reflexió i festa.

Es va celebrar una trobada del Consell Ampliat de la Plataforma Apostòlica de Catalunya de la Companyia de Jesús, amb la participació del delegat de la Plataforma, Enric Puiggròs SJ. Una trobada d'inici de curs que, en aquesta ocasió, va tenir dues sessions, per facilitar la participació de tots i totes. La primera s'havia celebrat el passat 9 de setembre a Barcelona, i ara, aquesta segona convocatòria, ha estat a Lleida. 

Va ser un moment per mirar amb agraïment el camí recorregut des de desembre de 2016, quan es va formular el projecte apostòlic amb els eixos de l'espiritualitat, hospitalitat, joves i ecologia. Durant el diàleg, Enric Puiggròs va presentar el procés per elaborar el nou projecte apostòlic de la Plataforma de Catalunya i el events que es programen amb motiu de l'Any Ignasià. 

Després, en l'Eucaristia, tota la comunitat d ela família ignasiana a Lleida celebrava els 25 anys de Compañía del Roger Torres SJ, i la institució del ministeri de l'acòlit a Joan Morera SJ. La presència del nostre "fill pròdig" Àlvar Sánchez va portar els ecos de la “missió germana” de Nador, en la que treballa l'Àlvar. Per al Superior dels Jesuïtes de Lleida, Alexis Bueno SJ, una trobada en la que "donem gràcies pel bon Esperit viscut a la nostra família ignasiana i a la nostra missió a Lleida".