Pregària en temps de confinament

Propostes com les que presenta el nostre portal de pregària, www.pregaria.cat, es fan, en aquests moments, especialment necessàries. 

En aquests dies de confinament, pregaria.cat us continuarà oferint els contiguts habituals, però el nostre equip farà també un esforç especial per ajudar multitud de famílies i persones soles que necessitin una inspiració, una paraula de coratge o de consol. 

"És en aquestes situacions especialment difícils quan podem percebre amb més claredat quines són les nostres actituds vitals", ens diu Glòria Andrés, una de les coordinadores de Pregaria.Cat i ens convida a "fer d'aquesta crisi una oportunitat per al bé i per escampar aquests valors tan nostres, tan evangèlics i tan universals com la solidaritat, la cura per l'altre". 

La comunitat de jesuïtes de la Cova Sant Ignasi de Manresa es suma a les iniciatives d'aquests dies, amb un vídeo diari a l'entorn del gran relat de l'Èxode. El jesuïta Xavier Melloni ens proposa convertir el confinament en una ocasió de fer un camí cap endins de forma col·lectiva. Cada dia trobareu un vídeo d'uns 2 minuts de durada que subratlla alguns aspectes del relat de l'Èxode. Ho trobareu al canal Youtube de la Cova de Sant Ignasi i a les xarxes socials de la Cova i dels Jesuïtes de Catalunya. 

Us recordem també altres propostes que us poden ser especialment útils aquests dies

Aquí trobareu un cartell amb aquestes propostes, que ens podeu ajudar a difondre. Durant aquests dies és possible que es vagin incorporant noves iniciatives. Us recomanem que ens aneu seguint a les xarxes socials.

A més des de la Província d'Espanya de la Companyia de Jesús s'està articulant una oferta pastoral per acompanyar aquestes setmanes. Les iniciatives estan aplegades i es difonen amb l'etiqueta #encasaconDios. Més informació en aquest enllaç.