Pere Borràs conduïrà el Recés a la Ciutat a l'Església de Casp

L’Església dels jesuïtes del carrer Casp de Barcelona recupera aquesta Setmana Santa en el seu format original el Recés a la Ciutat. És una iniciativa que compta amb una llarga tradició i que, en els darrers anys s’ha hagut d’aturar o canviar de format, com a conseqüència de la pandèmia.

Aquest any es torna a la proposta genuïna del Recés a Ciutat: oferir a les persones que passen la Setmana Santa a la ciutat de Barcelona la possibilitat d’integrar les celebracions litúrgiques d’aquests dies amb unes sessions de reflexió i pregària, que aquesta vegada aniran a càrrec del jesuïta Pere Borràs.

L'objectiu és connectar tot allò que recordem i celebrem amb la realitat del món d'avui i, molt especialment, amb els més desfavorits. Pere Borràs compta amb una llarga trajectòria en l’àmbit de la pastoral i de la formació de jesuïtes. També va ser responsable d’EIDES, l’Escola Ignasiana d’Espiritualitat, i té diversos quaderns publicats dins de la col·lecció Ajudar d’aquest centre, com “Dificultats per pregar” o  “Oració des de la vida

El Recés a la ciutat tindrà com a fil conductor el lema “Els estimà fins a l’extrem”, i consistirà en tres sessions que tindran lloc dijous sant de 22 a 23h, divendres sant, d’11 a 13h i dissabte sant també d’11 a 13h. Aquestes estones combinaran el silenci, la xerrada per part del ponent, la reflexió interior i la pregària.

Podeu consultar els horaris de les meditacions i les celebracions del Recés a la Ciutat a l'apartat d'agenda d'aquesta web.