"La vetlla et connecta amb tu, amb els altres i amb Déu"

Els dies 22 i 23 de març un grup de joves pelegrinaran de Montserrat a Manresa, recordant l'experiència que Ignasi de Loiola va fer l'any 1522. Aquesta activitat l'organitzen els Jesuïtes de Catalunya des de fa anys. Isabel Pera és una de les persones que hi ha participat i ha explicat la seva experiència en aquesta entrevista publicada recentment al Full Dominical.

Què significa per a tu aquest pelegrinatge? Trobada, pregària, pau, il·lusió, natura, alegria i aturar-me per prendre consciència del moment —inici de la primavera i de la Setmana Santa. És una experiència que intento repetir per moltes raons: la vetlla —moment de pregària personal i trobada amb Déu—, el contacte amb la natura... 

En què t’enforteix espiritualment? Un el comença d’una manera i l’acaba renovat, amb un nou impuls vital. En arribar a Montserrat regna un silenci que ajuda a trobar el silenci que també existeix dins nostre, amagat. La vetlla del divendres et connecta amb tu, amb els altres i amb Déu d’una manera molt especial. Recomano aquesta experiència perquè és un seguit de moments únics que són un autèntic regal.

Per què ajuda a afrontar decisions de la vida? El pelegrinatge reviu les passes de sant Ignasi i també l’evolució personal que va fer al llarg del recorregut: com va saber despullar-se d’allò extern i superficial per trobar allò més autèntic en ell mateix, la seva vocació vital i allò que la vida esperava d’ell. Reviure aquest camí pot ajudar a afrontar decisions de la pròpia vida des d’un nou angle, més essencial i lúcid.

Les inscripcions per a aquest activitat són obertes fins el 18 de març. Trobareu més informació sobre aquesta activitat i contacte per a insciure's clicant aquí o en l'arxiu adjunt.