Èxit de participació a la segona edició de l'Ignasiana BTT entre Verdú i Manresa

El passat 24 de setembre es va realitzar amb gran èxit de participació la segona edició de la Ignasiana BTT entre Verdú i Manresa, una ruta en bicicleta no competitiva que segueix el Camí Ignasià. Van ser més de 200 ciclistes que van recórrer els 115 quilòmetres de la ruta.

El recorregut, que comença a Verdú, passa per Cervera, Montmaneu,  Igualada, Sant Pau de la Guàrdia, Marganell, la falda de Montserrat, i finalitza a les portes de la Cova de Manresa, on Ignasi fa gairebé 500 anys arribava després de deixar enrere el seu passat militar, caminant cap a una nova opció de vida.

Aquesta iniciativa permet acostar-se al Camí Ignasià des d'una altra perspectiva. És una vivència esportiva que porta els ciclistes a conèixer en primera persona les comarques que travessa, resseguint i admirant els paisatges que van captivar Ignasi. L'esdeveniment ha estat organitzat per Manresa 2022 i Som Terra Som Salut. 

Si voleu saber més sobre la Ignasiana BTT, podeu veure aquest documental de Manresa 2022, que ens presenta la ruta de la mà de quatre esportistes d’alt nivell.