"En Adoració" recordarà el proper dijous a l'Antonio Ordóñez

El 6 de febrer fa un any de la mort de l'Antonio Ordóñez, jesuïta, nascut a Baena (Còrdova), que ens va deixar amb 46 anys. L'Antonio va treballar a Barcelona els darrers tres anys de la seva vida, com a Consiliari de Jesuïtes Educació i del Casal Loiola. 

Coincidint amb aquest primer aniversari, la sessió del proper dijous 10 de febrer de la pregària "En Adoració", a l'Església dels Jesuïtes del carrer Casp de Barcelona, es dedicarà especialment a la seva memòria. Serà, com és habitual a partir de les 20:30h. Podeu descarregar el cartell aquí.  

Vital i esportista, l'Antonio Ordóñez encomanava entusiasme i alegria. Parlant de la seva vocació explicava que sobretot es va sentir atret per “l’entrega a la manera de Jesús”.

Es va dedicar sobretot al món educatiu, a la pastoral de joves i universitaris i a la promoció vocacional, i va estar molt vinculat al Moviment Scout Catòlic. Estar al costat dels joves i acompanyar-los va ser constant en la seva vocació. “No hem d’escandalitzar-los que els joves se sentin lluny de la fe. El que cal és acompanyar-los, no dirigir-los, per què el que volen és una trobada, en la que es pugui parlar de tot, sense jutjar-los”, deia en una entrevista a Ràdio Ecca l’any 2018. 

El canal serjesuita va recollir en aquest vídeo el seu testimoni vocacional així com l'empremta que va deixar en moltes persones.