Caminem amb les entitats socials

El proper 13 de març una cinquantena de persones vinculades a la Companyia de Jesús a Catalunya i a les seves institucions es posaran a caminar des del Santuari de Loiola, a Guipúscoa, fins a Manresa, completant el recorregut del Camí Ignasià al llarg de quatre setmanes.

Seguiran les passes del camí que va emprendre el cavaller Iñigo de Loiola justament ara fa 500 anys, i que el va portar a viure un profund procés d’autoconeixement i canvi interior. Una proposta que, si ho voleu, podreu seguir també de manera virtual, ja que s’aniran publicant les fitxes amb els punts de reflexió que aniran acompanyant el camí.

Un camí ple de solidaritat

Serà una acció col·lectiva i solidària, amb la que es vol també visibilitzar i donar suport a la nostra xarxa d’entitats socials, i a la tasca d’acompanyament que fan a persones i famílies en situació de vulnerabilitat o d’exclusió social. Una tasca que arriba a més de 13.500 persones a Badalona, L’Hospitalet, Lleida i Barcelona en àmbits essencials com l’atenció a les persones migrades, a la infància, a les situacions d'exclusió social i a la cooperació internacional. 

És per això que us convidem a sumar-vos a aquesta iniciativa, fent la vostra aportació per al sector social. Ho podeu fer comprant les samarretes commemoratives del camí (accediu a la botiga online), els diners recollits aniran directament a les entitats. També podeu fer un donatiu directe a través de bizum: Codi 04433 (Ignatius500 Loiola Manresa).

Tota la informació en aquest enllaç.