Activitats ajornades i/o suspeses per la COVID-19

Seguint les mesures decretades per les autoritats sanitàries respecte la situació generada per la COVID-19, les activitats programades per als propers dies quedaran afectades.

El Casal Loiola restarà tancat durant les properes dues setmanes i se suspenen les activitats que hi havia previstes al Casal. Per la seva banda el centre d’estudis Cristianisme i Justícia ajorna els seus actes públics programats per als propers dies, com explica en aquest comunicat. Les nostres escoles i universitats es troben tancades des del divendres 13 de març, seguint les mesures d’urgència per contenir l’expansió del Covid-19 que ha pres el govern de la Generalitat. Els centres mantindran informada la seva comunitat educativa respecte a les mesures que es puguin decretar a cada moment.

La comunitat cristiana Sant Pere Claver del Clot també ha anunciat que ajorna la xerrada de Dissabtes al Clot prevista per aquest dissabte 14 de març, suspèn les eucaristies i les activitats dels grups de la comunitat. Tot i això es manté una persona a la capella a les 5 i a les 7:30 per poder atendre tot prenent les mesures necessàries.

Respecte a les celebracions de l'Eucaristia a les esglésies i parròquies a càrrec de la Companyia de Jesús o en les que col·laborem, seguirem les indicacions de l'arquebisbat de Barcelona i els bisbats corresponents. Com han indicat els nostres bisbes també animem aquests dies a seguir les celebracions de l'Eucaristia a través de la ràdio i la televisió, recomanació especialment important per a aquelles persones grans i malaltes. 

Us recomanem consultar la nostra web i xarxes socials on anirem actualitzant la informació sobre noves mesures que es vagin prenent al llarg dels propers dies.

En aquests moments us animem a seguir totes aquelles indicacions i recomanacions que ens van fent les autoritats i els experts. És un exercici de responsabilitat per part de tots i totes tenir cura els uns dels altres, i molt especialment pensant en les persones més febles i vulnerables.