El llenguatge de la música és una manera de trobar(-nos). Així doncs, el passat 7 de febrer, en el marc de la Setmana de l'Harmonia Interconfessional, va tenir lloc a l'església de Nostra Senyora de la Victòria, a Barcelona, una trobada musical amb tres grups diversos que, amb els seus acords, van plasmar la riquesa de les tres tradicions religioses monoteistes.
Tati Cervià & Sepharazz Mishpaha, Loiola Gospel Cor i el Grup Ryazet amb Jordi Delclòs i alumnes de l'Escola de Música Turca i Sufí, es van reunir a l'església que es troba a la mateixa seu de la Fundació Migra Studium, el centre de la Companyia de Jesús que treballa en l'àmbit de la immigració i el diàleg interreligiós, i que es va obrir aquell dia perquè l'esdeveniment pogués dur-se a terme.
La iniciativa, de la Casa Turca, va comptar amb la col·laboració d'altres entitats: l'Associació Cultural Ponterapia, el Casal Loiola, la Comunitat Israelita de Barcelona i Cristianisme i Justícia. Des de la Fundació Migra Studium, l'Espai Interreligiós va seguir tot el procés de preparació, amb vocació d'obrir, permeabilizar-se, acollir i ser acollit... una manera de trobar-se.
Aquest ha estat un dels actes organitzats per diferents entitats a la Setmana de l'Harmonia Interconfessional. A l'octubre de 2010, l'Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar una resolució en la qual instituïa la primera setmana de febrer de cada any com la Setmana Mundial de l'Harmonia Interconfessional entre totes les religions, confessions i creences.