Els reptes de l'arquitectura religiosa

El proper 29 de juny es presenta el llibre "Cap a una arquitectura de l'esperança. L'espai religiós contemporani a la recerca de sentit" de l'arquitecte i teòleg Eloi Aran.

Al llibre hi col·laboren dos arquitectes jesuïtes, Pau Vidal i Bert Daelemans (a la foto, amb un company a la Catedral de Los Angeles de Rafael Moneo), que reflexionen amb l'autor sobre alguns dels reptes de l'arquitectura religiosa: on rau el malestar entre els usuaris i els dissenyadors dels espais religiosos contemporanis? Com entendre l'espai del cristianisme, les religions i l'espiritualitat en la societat secular del segle XXI? Són algunes de les preguntes que genera aquests assaig sobre el sentit de l'arquitectura religiosa contemporània.

La presentació del llibre, editat per Pagès, tindrà lloc el divendres 29 de juny a les 18.00h a la sala Pere Casaldàliga de la llibreria Claret, al carrer Roger de Llúria, 15 de Barcelona. Hi participaran Maria del Mar Galceran, membre de la Fundació Joan Maragall; Lluís Pagès, director de l'editorial que publica el llibre; Bert Daelemans i Pau Vidal, jesuïtes i teòlegs que hi col·laboren; i l'autor, Eloi Aran.